Virksomhedsprofil

Mangler du inspiration og ideer til undervisningen af børn, unge og voksne med funktionsnedsættelser, hjælp til udarbejdelse af alternative kommunikationsformer, videoanalyse, hjælpemidler til computeren eller blot nyt undervisningsmateriale til dine elever?

Eller er du fra et forlag, der mangler en samarbejdspartner til at lave forlagets eksisterende bøger elektroniske?

E-Bogen har flere års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne med multiple funktionsnedsættelser. Ligeledes har E-Bogen stor erfaring i udarbejdelse af elektroniske bøger samt afholdelse af kurser i udarbejdelse af elektroniske bøger.

E-Bogen tilbyder konsulentbistand til private og institutioner med børn, unge og voksne med funktionsnedsættelser samt afholdelse af kurser i udarbejdelse af elektroniske bøger og alternativ kommunikation.

Derudover tilbyder E-Bogen forskellige undervisningsmaterialer så som elektroniske bøger, forskellige computerprogrammer samt kommunikationstavler. Vi kan også tilbyde en cd med hverdagslyde, så du selv kan lave elektroniske bøger.

E-bogen laver også gerne elektroniske bøger for dig, hvis du indsender billedmateriale samt ønske om lyd til hvert billede. Vi laver også gerne bøger på bestilling, såfremt du måtte ønske en elektronisk bog om et særligt emne i din undervisning.

Har du en god ide til en elektronisk bog, hører vi gerne fra dig.