<$MTTrans phrase="My Photo"$>

Forside l Om e-bøger l Udgivelser l Lyd cd'er l Lav din egen e-bog l Kurser l Kontakt
Udgivelser

Lea 17 år

Lea 17 år handler om en ung handicappet pige. Bogen følger en dag i Leas liv, og den giver et godt indblik i, hvordan det er at være en handicappet ung pige.

Lea 17 år er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Billedbogen

Billedbogen er ikke en fortælling i sig selv, men består i stedet af en række billeder, der understøttes med lyde.

Billedbogen er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Vrøvlebogen

Vrøvlebogen er en skør bog, hvor billede og lyd ikke passer sammen. Den sætter læseren og dennes begreber på prøve, og den giver mulighed for samtale.

Vrøvlebogen er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Mere vrøvl...

Mere vrøvl... er endnu en skør bog, hvor billede og lyd ikke passer sammen.

Mere vrøvl er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


På Bondegården

På bondegården er en fortælling om, hvordan det er at leve på en gård. I bogen møder vi bondemanden og alle dyrene på gården. Vi stifter også bekendskab med, hvilke ting der skal laves, når man bor på en gård.

På bondegården er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Regnbuesus

Regnbuesus er en bog, hvis formål er at lære farverne. Hver farve har sit eget lille vers, der bliver sunget.

Regnbuesus er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Willys kølebil

Willys kølebil er en fortælling om langtidschaufføren Willys tur ned gennem Europa med varer til Italien.

Willys kølebil er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Karoline

Karoline handler om en handicappet pige. Cd'en indeholder 5 bøger, der omhandler små betydningsfulde begivenheder i Karolines liv. 

Karoline er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Billedbogen 2

Billedbogen 2 er ikke en fortælling i sig selv, men består som billedbogen i stedet af en række billeder, der understøttes med lyde.

Billedbogen 2 er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Dyr

Dyr er ikke en fortælling i sig selv, men består som billedbogen i stedet af en række billeder af dyr, der understøttes med lyde.

Dyr er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 357,00 + forsendelse. Bestil


Transport

Transport er ikke en fortælling i sig selv, men består som billedbogen i stedet af en række billeder af forskellige transportmidler, der understøttes med lyde.

Transport er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Næste side ->


E-Bogen · Lundbyesgade 19 · 9000 Aalborg · 40541100 · post@e-bogen.com
2006-2010 © E-bogen.com · Købsbetingelser · Alle rettigheder forbeholdes