<$MTTrans phrase="My Photo"$>

Forside l Om e-bøger l Udgivelser l Lyd cd'er l Lav din egen e-bog l Kurser l Kontakt
Udgivelser

Zoologisk Have

Zoologisk Have er en fortælling om, hvilke dyr man kan møde, når man er i Zoologisk Have.

Zoologisk Have er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Billedbogen 3

Billedbogen 3 er ikke en fortælling i sig selv, men består som Billedbogen og Billedbogen 2 i stedet af en række billeder, der understøttes med lyde.

Billedbogen 3 er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Musikbogen

Musikbogen er ikke en fortælling i sig selv, men består - som Billedbogen - i stedet af en række billeder af de instrumenter, man møder i skolens musiklokale. Billederne understøttes af lyde.

Musikbogen er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Endnu mere vrøvl...

Endnu mere vrøvl... er endnu en skør bog i serien, hvor billede og lyd ikke passer sammen.

Endnu mere vrøvl... er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Billedbogen 4

Billedbogen 4 er ikke en fortælling i sig selv, men består som Billedbogen og Billedbogen 2 i stedet af en række billeder, der understøttes med lyde.

Billedbogen 4 er primært udarbejdet til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser, men kan læses af alle. Det er muligt at læse bogen uden om computerens tastatur ved at tilkoble en Symbikey, der kan kodes til at udføre tastaturets funktioner.

Pris 375,00 + forsendelse. Bestil


Forrige side ->


E-Bogen · Lundbyesgade 19 · 9000 Aalborg · 40541100 · post@e-bogen.com
2006-2010 © E-bogen.com · Købsbetingelser · Alle rettigheder forbeholdes